Всички категории

Продукти

Начало>Продукти>API 610 помпа

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619760418957416.jpg
DMS серия хоризонтална сплит многостъпална помпа

DMS серия хоризонтална сплит многостъпална помпа


● Хоризонтална сплит многостъпална помпа

● Между помпа тип лагер

● BB3

● API 610 BB3 помпа

E-mail: [имейл защитен]

Основни технически данни

● Капацитет: 2400 м3 / ч
● Глава: 2000м
● Налягане: 35Mpa
● Температура: -40-200 ° C

Приложения

● Тази серия помпи се използва главно за експлоатация на петрол, нефтохимически, химически, химически въглища, транспортиране по тръбопроводи, обезсоляване на морска вода, електроцентрали и др. Може да се използва и в помпи за сива вода и метанолова помпа в химическата промишленост на въглищата, висока -хидравлична турбина за хидравлична рекуперация на енергия в химическата промишленост, помпа за течна течност и богата помпа за течности, използвани в инсталацията за производство на торове и амоняк и т.н.

● Помпите се използват в типични експлоатационни условия, като захранваща вода в котела в електроцентрала, обезкосмяване и отстраняване на фосфор в стоманодобивната фабрика, инжектиране на вода от нефтени полета и други приложения с високо налягане.

конкурентно предимство

● Работното колело от първи етап е с всмукателен дизайн и има добри кавитационни характеристики. Работното колело е поставено с гръб назад, така че аксиалната сила автоматично се балансира без балансиращия механизъм в сложна структура. Това опростява структурата на помпата и улеснява транспортирането на среда с твърди частици.

● Входът и изходът на помпата са разположени върху корпуса на помпата. Помпата може да бъде разглобена чрез просто отваряне на капака на помпата, оставяйки корпуса на помпата в готовност, без да се отстраняват входните и изходните тръбопроводи. Поддръжката е проста и удобна.

● Лагерите могат да приемат самосмазваща се плъзгаща се носеща конструкция и принудително смазваща носеща конструкция в зависимост от мощността на вала и скоростта.

● Всички триещи се двойки са изработени от материали с висока твърдост и износоустойчивост, така че не са лесни за захапване. Въртящите се ръкави и пръстен са втвърдени на повърхността, като не само осигуряват висока твърдост и разлика в твърдостта, но и са трудни за захапване. Подходящ е за транспортиране на твърдо-течна двуфазна среда и намаляване на ерозията на частиците. Животът и надеждността на помпата са гарантирани.

СЪОБЩЕНИЕ