Всички категории

Продукти

Начало>Продукти>API 610 помпа

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761267909600.jpg
Хоризонтална многостепенна помпа с високо налягане от серия DSG

Хоризонтална многостепенна помпа с високо налягане от серия DSG


● Хоризонтална многостепенна помпа с високо налягане

● Между помпа тип лагер

● BB5

● API 610 BB5 помпа

E-mail: [имейл защитен]

Основни технически данни

DSG
DSH
Диапазон на потока5 ~ 730m3 / ч 45 ~ 1440
Обхват на главата~ сто двайсет и пет милиона м3200 м (6000 об / мин)
Приложима температура-80 ~ 450 ° С-80 ~ 450 ° С
Проектно налягане~ 35MPa~ 35MPa
Приложения

● Помпите от серията DSG се използват главно в захранваща вода за котел, рафинерии, топлоелектрически централи, въглищна химическа промишленост, градско водоснабдяване, пречистване на вода, нефтохимическа и други индустрии. Той е особено подходящ за транспортиране на течности, запалими, експлозивни, токсични, с висока температура и високо налягане, като втечнен нефтен газ, леки въглеводороди, захранваща вода на котела и др.

● Помпите от серията DSH се използват главно в експлоатацията на нефт, химическата промишленост на въглища, обезсоляването на морска вода, електроцентралите и т.н. Може да се използва и в сива водна помпа, метанолова помпа с чиста метална основа, химически тор, помпа за течни течности и богата течна помпа в химическата промишленост на въглищата.


конкурентно предимство

● Налягащите части на корпуса на помпата и капака на помпата са направени чрез коване, което прави работата по-безопасна и по-надеждна.

● И корпусът на помпата, и работното колело са снабдени с уплътнителен пръстен. Просветът и твърдостта са в съответствие със стандарта API 610. Резервните части са лесни за подмяна и имат дълъг експлоатационен живот.

● Има водещи клавиши и щифтове за позициониране. Когато пренася високотемпературна среда, помпата се разширява и разширява до неподвижния край, което не засяга връзката между помпата и задвижващата машина. Операцията е по-безопасна и по-надеждна.

● В зависимост от мощността на вала и скоростта могат да се използват самосмазващи се плъзгащи лагери и принудително смазващи плъзгащи се конструкции.

● Вътрешното ядро ​​приема интегрална екстракционна структура, която може да реализира поддръжката и проверката на помпата, без да премества входните и изходните тръбопроводи.

СЪОБЩЕНИЕ