Всички категории

Продукти

Начало>Продукти>API 610 помпа

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619763070241324.jpg
Вертикална потопена помпа от серия LY

Вертикална потопена помпа от серия LY


● Вертикална потопена помпа

● Вертикална помпа  

● VS4

● API 610 VS4 помпа

E-mail: [имейл защитен]

Основни технически данни

● Обхват на потока: 2 ~ 400m3 / h
● Обхват на главата: ~ 150м
● Дълбочина под течност: до 15 м
● Приложима температура: ~ 450 ° C
● Материал: отлита стомана, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, титан, титанова сплав, сплав Hastelloy

Приложения

● Тази серия помпи се използва широко в химикали, петрол, рафинерия, стомана, електроцентрали и др

конкурентно предимство

● Уплътнението на вала не е в контакт със средата и няма точка на изтичане на динамичното уплътнение. Уплътнението използва лабиринтно уплътнение или опаковъчно уплътнение, за да предотврати изтичането на средата навън.

● Лагерът приема двуредов ъглов контактен сачмен лагер, който е монтиран на вала чрез лагерна втулка, за да улесни регулирането на аксиалното положение на ротора. Той е смазан с тънко масло и е оборудван с водно охлаждане, за да гарантира, че температурата в маслената камера е в безопасни граници, което прави помпата по-безопасна и по-дълга.

● Пароизолационната система ефективно предотвратява блокирането на ротора поради бързото втвърдяване на средата след изключване.

● Изходната тръба има странична конструкция (VS4) и е снабдена със специална телескопична компенсационна конструкция за предотвратяване на напрежение, причинено от топлинно разширение.

● Помпите възприемат теорията на дизайна на гъвкавия вал и заема многоточкова опорна структура. Точката на поддръжка отговаря на стандартните изисквания на API 610.

● Втулките се предлагат в различни конфигурации на материали, за да отговарят на различни условия на работа, като силициев карбид, пълнен тетрафлуоретилен, материали, импрегнирани с графит, ковък чугун и т.н.

● Помпите са снабдени с конусна конструкция на вала на втулката, за да имат висока коаксиалност, точно позициониране и надежден въртящ момент на предаване.

● Всмукателната помпа е снабдена с филтър за филтриране на изпомпваната среда за предотвратяване на запушване.

СЪОБЩЕНИЕ