Всички категории

Продукти

Начало>Продукти>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619674768224911.jpg
Аксиална сплит двойна смукателна помпа от серия SM

Аксиална сплит двойна смукателна помпа от серия SM


● Аксиална сплит двойна смукателна помпа
● Между помпа тип лагер
● BB1
● API 610 BB1 помпа

E-mail: [имейл защитен]

Основни технически данни

● Капацитет: 10,000 3 mXNUMX / h
● Глава: 180м
● Температура: -20-160 ° C

Приложения

● Тази серия помпи се използва широко за напояване на вода, пречистване на вода, нефтохимикали, електроцентрали, топлоелектрически централи, налягане в тръбопроводната мрежа, транспортиране на суров нефт (продукт масло), обезсоляване на морска вода и други случаи.

● Помпите могат да се използват в типичните условия на работа, които включват помпа за чиста течност, богата помпа за течност и хидравлична турбина в мащабната амонячна централа, както и основната помпа на тръбопровода в проекта за транспортиране на суров нефт или масло от продукти.

конкурентно предимство

● Корпусът и лагерът са проектирани чрез аксиално разделяне. Входящите и изходните тръби на помпата са разположени в долната част на корпуса на помпата. Помпата може да бъде ремонтирана и поддържана, без да разглобява входните и изходните тръби.

● Плъзгащи лагери с принудително смазване, самосмазващи се плъзгащи лагери или търкалящи лагери могат да бъдат конфигурирани в зависимост от енергийната плътност (Pn).

● Инсталирането на помпата е по-удобно и работата е по-надеждна поради аксиално позициониращата конструкция на работното колело и надеждния режим на заключване на работното колело.

● Между корпуса на лагера и корпуса на помпата има позициониращ щифт. Не е необходимо да регулирате обема на помпата по време на вторичния монтаж на помпата, което значително съкращава цикъла на поддръжка и поддръжка на помпата.

СЪОБЩЕНИЕ