Всички категории

Продукти

Начало>Продукти>API 610 помпа

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619762537526980.jpg
VDT серия вертикална еднокорпусна отклонителна помпа

VDT серия вертикална еднокорпусна отклонителна помпа


● Вертикална еднокорпусна отклонителна помпа

● Вертикална помпа  

● VS1

● API 610 VS1 помпа

E-mail: [имейл защитен]

Основни технически данни

● Обхват на потока: 8 ~ 6000m3 / h
● Обхват на главата: ~ 360м
● Приложима температура: -40 ~ 170 ° C
● Материал: отлита стомана, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, титан, титанова сплав, сплав Hastelloy

Приложения

● Тази серия помпи се използва широко в комунално инженерство, металургична стомана, химическа хартия, вода, електроцентрали и проекти за опазване на водите в земеделските земи.

конкурентно предимство

● Входът приема филтър плюс всмукателна структура, който може ефективно да филтрира големи твърди частици и влакна. Това помага на течността да навлезе в работното колело плавно и равномерно и да намали образуването на вихрови токове.

● Течащата част е покрита с епоксидно покритие, за да се увеличи ефективността и възрастта.

● Всяка секция на водопроводната тръба е снабдена с направляващо тяло на лагер, за да поддържа задвижващия вал. Различни видове направляващи лагери могат да бъдат избрани за различни среди и условия. Направляващите лагери обикновено са направени от полимерни синтетични материали (съставени главно от PTFE и устойчиви на износване пълнители и смазочни материали) и самосмазващите се показатели са добри. Помпата може да се стартира чрез сухо смилане (не е необходимо предварително пълнене на вода) и също могат да се използват гумени лагери (или цилонови лагери).

● Лагерът може да бъде смазан със сухо или тънко масло. Той е оборудван с функция за водно охлаждане, за да направи помпата по-безопасна и да продължи по-дълго.

СЪОБЩЕНИЕ