Всички категории

Продукти

Начало>Продукти>API 610 помпа

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619764048714495.jpg
VMC серия вертикална чанта помпа

VMC серия вертикална чанта помпа


● Вертикална помпа за чанти

● Вертикална помпа  

● VS6

● API 610 VS6 помпа

E-mail: [имейл защитен]

Основни технически данни

● Глава: 0-800м
● Капацитет: 0-800m3 / h
● Тип помпа: вертикална
● Налягане: 10 Mpa
● Температура: -180-150 ° C
● Материал: отлита стомана, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, титан, титанова сплав, сплав Hastelloy

Приложения

● Тази серия помпи се използва широко в нефтохимическата, въглехимичната, криогенната техника, добива на кондензат, инженеринга на втечнен газ, рафинирането на нефт, електроцентралите, регулирането на налягането в тръбопроводите, обезсоляването на морската вода и други индустрии и полета.

● Той е особено подходящ за транспортиране на нискотемпературна среда, лесна среда за газификация и др., Като природен газ, етилен, течен амоняк, кондензат, леки въглеводороди и петролни продукти и др.

конкурентно предимство

● Подвижната носеща конструкция се прилага с тънко смазване с масло. Проектиран е със специална система за циркулация на смазочно масло и лагерът има добър смазващ ефект. Междувременно има водно охлаждане и въздушно охлаждане структура, подходяща за различни условия на работа и подобряване на живота на лагерите.

● Балансиращата камера може да бъде свързана към входа. Ако средата лесно се изпарява, тя може да бъде свързана и с вторичното работно колело, за да увеличи налягането в уплътнителната камера, да намали възможността за газификация и да увеличи безопасността и надеждността.

● Работното колело от първи етап приема смукателно колело, което има добри смукателни характеристики и може да съкрати дълбочината на вкарване на помпата.

● Приложена е конструкцията на многоточкова опора при плъзгащи лагери и разстоянието между лагерите е проектирано да отговаря на изискванията на стандартите API. Високо устойчивите на износване материали за лагери са приети, за да осигурят стабилна работа на помпата.

● Профилната заварена конструкция е приета в смукателна и изпускателна секция, без леярски дефекти и силна носеща способност.

● Структурата на барабанния диск се използва за балансиране на аксиалната сила и автоматично регулира аксиалния хлабина по време на работа. Това може да постигне пълен баланс на аксиалната сила, което прави лагера да работи без аксиално натоварване. Помпите могат да имат по-дълъг експлоатационен живот и са по-безопасни за експлоатация

СЪОБЩЕНИЕ