Всички категории

Продукти

Начало>Продукти>API 610 помпа

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761598338780.jpg
Петрохимична технологична помпа от серия ZE

Петрохимична технологична помпа от серия ZE


● Помпа за нефтохимичен процес

● Висяща помпа

● OH2

● API 610 OH2 помпа

E-mail: [имейл защитен]

Основни технически данни

● Размер: 1-16 инча
● Капацитет: 0-2600 м3 / ч
● Глава: 0-250м
● Температура: -80-450 ° C
● Налягане: 5.0Mpa
● Материал: отлита стомана, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, титан, титанова сплав, сплав Hastelloy

Приложения

● Тази серия помпи се използва главно в петролни рафинерии, нефтохимикали, криогенна техника, химически въглища, химически влакна и общопромишлени процеси, електроцентрали, големи и средни отоплителни и климатични инсталации, инженеринг за опазване на околната среда, офшорни индустрии и обезсоляващи инсталации както други индустрии и области.

конкурентно предимство

● Лагерното окачване е проектирано като цяло, което се смазва с маслена баня. Нивото на маслото се регулира чрез постоянна чаша за масло автоматично.

● В съответствие с условията на работа, окачването на лагера може да бъде въздушно охлаждане (с охлаждащи ребра) и водно охлаждане (с водно охлаждаща втулка). Лагерът е запечатан от лабиринт прахови диск.

● Двигателят приема диафрагмен съединител с удължена секция. Той е много удобен и бърз за поддръжка, без да се демонтират тръбопроводи и мотор.

● Тази серия помпи има висока степен на генерализация. Пълната гама има петдесет и три спецификации, докато са необходими само седем типа компоненти на носещата рамка.

● Корпусът на помпата с диаметър на изхода от 80 mm или повече е проектиран като тип двойна контур, за да балансира радиалната сила, като по този начин осигурява експлоатационния живот на лагера и отклонението на вала при уплътнението на вала.

СЪОБЩЕНИЕ