Всички категории

Продукти

Начало>Продукти>Химическа помпа

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620615398739491.jpg
ZA помпа за нефтохимичен процес

ZA помпа за нефтохимичен процес


● Помпа за нефтохимичен процес
● API 610 OH1 помпа
● Надвиснала помпа

E-mail: [имейл защитен]

Основни технически данни

● Обхват на потока: 2 ~ 2600m3 / h
● Обхват на главата: 15 ~ 250м
● Приложима температура: -80 ~ 250 ° C
● Проектно налягане: 2.5MPa

Приложения

● Тази серия помпи се използва главно в петролни рафинерии, нефтохимикали, криогенна техника, химически въглища, химически влакна и общопромишлени процеси, електроцентрали, големи и средни отоплителни и климатични инсталации, инженеринг за опазване на околната среда, офшорни индустрии и обезсоляващи инсталации както други индустрии и области.

конкурентно предимство

● Лагерното окачване е проектирано като цяло, което се смазва с маслена баня. Нивото на маслото се регулира чрез постоянна чаша за масло автоматично.
● В съответствие с условията на работа, окачването на лагера може да бъде въздушно охлаждане (с охлаждащи ребра) и водно охлаждане (с водно охлаждаща втулка). Лагерът е запечатан от лабиринт прахови диск.
● Двигателят приема диафрагмен съединител с удължена секция. Той е много удобен и бърз за поддръжка, без да се демонтират тръбопроводи и мотор.
● Тази серия помпи има висока степен на генерализация. Пълната гама има петдесет и три спецификации, докато са необходими само седем типа компоненти на носещата рамка.
● Корпусът на помпата с диаметър на изхода от 80 mm или повече е проектиран като тип двойна контур, за да балансира радиалната сила, като по този начин осигурява експлоатационния живот на лагера и отклонението на вала при уплътнението на вала.

СЪОБЩЕНИЕ