Всички категории

Продукти

Начало>Продукти>Химическа помпа

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620613504937683.jpg
Химическа помпа от серия ICP

Химическа помпа от серия ICP


● Химическа помпа от серия ICP
● Крайна смукателна помпа
● ISO2858
● Помпа от неръждаема стомана

E-mail: [имейл защитен]

Основни технически данни

● Капацитет: 2-480 м3 / ч
● Глава: 3-150м
● Температура: -80 ° C ~ 300 ° C
● Налягане: 2.5Mpa
● Материал: отлита стомана, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, титан, титанова сплав, сплав Hastelloy

Приложения

● Определено количество твърди частици се използват главно в химическата промишленост, нефтохимическата промишленост, рафинирането на петрол, металургията, леката промишленост, медицината и други индустриални сектори.

конкурентно предимство

Подобрете живота на механичните уплътнения и лагери, които имат най-висок процент на повреда при работа на химически помпи.
● Използвайте по-дебел вал, за да увеличите твърдостта на вала
● Лагерът е увеличен и приема двуреден радиален аксиален сачмен лагер, аксиалният хлабина на ролката е малък, животът на лагера е повече от 25,000 XNUMX часа и животът на механичното уплътнение е удължен.
● Работното колело и валът на помпата са свързани с резби, с надеждно уплътнение, удобно разглобяване и сглобяване и по-добра устойчивост на кавитация от IH помпите.
● Лагерната кутия има просторна кухина, механичното уплътнение има добри условия на работа и има дълъг живот.
● Налична е кутия с водно или въздушно охлаждане или кутия за уплътнение на вала с водно охлаждане, а корпусът на помпата е поддържан в центъра.
● Касетни механични уплътнения могат да се доставят в съответствие с осмото издание на американския стандарт API610, член 2.7.3.1.
● Предлагат се различни видове уплътнения на вала: единично лице, двойно лице, тандем, вътрешно и външно механично уплътнение; допълнително работно колело, опаковъчно уплътнение и помощна система на механично уплътнение могат да бъдат доставени съгласно американския стандарт AP1610.
● Може да бъде оборудван със сензор за налягане или защитен превключвател на двигателя, за да се предотврати повреда от претоварване на двигателя и повреда от прекъсване на течността на механичното уплътнение.
● Може да бъде оборудван с устройство за регулиране на скоростта на двигателя, за да регулира потока по всяко време, и може да бъде свързано и автоматично контролирано с нивомера. Той може също да се заключи с разходомера за автоматично управление на необходимия дебит.

СЪОБЩЕНИЕ