Всички категории

Продукти

Начало>Продукти>центрофуга>HR бутала двойно изтласкваща центрофуга

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1700640133791283.jpg
HR бутала двойно изтласкваща центрофуга

HR бутала двойно изтласкваща центрофуга


Двустепенната бутална центрофуга HR800-N има предимствата на автоматична непрекъсната работа, непрекъснато изхвърляне на шлака, висок производствен капацитет, ниска и равномерна консумация на енергия, без пиково натоварване, бързо изсушаване и раздробяване на малки зърна. Всички компоненти в контакт с материала са направени от неръждаема стомана или други специални материали, с добра устойчивост на корозия, гладка работа и ниски вибрации.

Буталната бутаща центрофуга, произведена от нашата компания, използва композитна маслена цилиндрична структура за бутащия механизъм. Масленият цилиндър включва компоненти като прът на реверсивния клапан, плъзгащ клапан и бутало. Бутането и обръщането се извършват в масления цилиндър, който има компактна структура, ефективно и надеждно обръщане. Станцията за подаване на масло, опорната система на лагера, барабана и т.н. с подобрен дизайн се използват широко при разделянето на повече от 100 вида материали, като амониев бикарбонат, натриев хлорид, желатин, семена от памук, десулфуризация на димни газове, пречистване на отпадъчни води, и други индустриални области, включително химическа промишленост, производство на сол, храна, фармация, лека промишленост, опазване на околната среда и др.

3 Принцип на работа и процес на работа

Двустепенната центрофуга с бутален тласкач е центрофуга от филтърен тип с непрекъснато действие. Неговият принцип на работа е: след като барабанът достигне пълна скорост, суспендираната течност, която трябва да се отдели, непрекъснато се изпраща към тавата за плат през захранващата тръба. Под действието на полето на центробежната сила суспендираната течност се разпределя равномерно по обиколката към мрежата на екрана, монтирана в барабана на първия етап. По-голямата част от течността се изхвърля от барабана през пролуките в мрежата на ситото и дупките в стените на барабана от първия етап. Твърдата фаза се задържа върху ситото, за да образува кръгъл слой от остатъци от тортата. Барабанът на първата степен се върти и се движи напред и назад по аксиалната посока. Чрез обратния ход на барабана на първия етап шлаковият слой се избутва напред по аксиалната посока на барабана за определено разстояние. Когато барабанът на първия етап е в ход, празната повърхност на ситото се запълва с непрекъснато добавяна суспензия, образувайки нов слой шлака от филтърна утайка. С непрекъснатото възвратно-постъпателно движение на барабана на първата степен, остатъчният филтърен слой се придвижва напред последователно. Това непрекъснато възвратно-постъпателно движение избутва импулса на филтърната утайка напред, като допълнително изсушава филтърната утайка. Филтърната утайка се отделя от барабана на първия етап и влиза в барабана на втория етап. Филтърната утайка е разхлабена и се преразпределя върху ситото на барабана от втория етап и непрекъснато се изтласква навън. По време на този процес филтърната утайка може също да се измие. Когато филтърната утайка се изтласка от барабана на втория етап и влезе в резервоара за агрегати, филтърната утайка се изхвърля от машината чрез своята гравитация.

Ако остатъкът от филтъра трябва да се измие в машината, измиващият разтвор се разпределя непрекъснато върху слоя с остатък от филтъра през тръба за измиване или друго оборудване за измиване. Отделеният филтрат, заедно с промивния разтвор, се събират в корпуса на машината и се изпускат през изпускателния порт. Ако е необходимо, филтратът и промивният разтвор могат да се изхвърлят отделно.

Въртенето на барабана се задвижва от електрически мотор чрез триъгълен ремък. Възвратно-постъпателното движение на барабана на първата степен се постига от хидравличната система чрез композитен маслен цилиндър.E-mail: [имейл защитен]

Основни технически данни

Основата на центрофугата HR800-N приема разделена структура, която се състои от лята лагерна седалка и заварен маслен резервоар чрез болтова връзка. Този разделен дизайн е удобен за обработка, топлинна обработка и поддръжка при употреба. Топлинно обработеният маслен резервоар и лагерната седалка могат да осигурят стабилността на машината. Вътрешното пространство на резервоара за масло служи като резервоар за съхранение на машината и се използва за поддържане на системата за маслена верига, леглата на лагерите, въртящите се тела и компонентите на масления цилиндър и т.н. Той е оборудван със задвижващ двигател.

Комбинацията от лагери включва лагерни гнезда, лагери, тласкачи, търкалящи лагери и плъзгащи лагери. Главният вал се върти в два тежки търкалящи лагера, а хидравличната система осигурява масло под налягане за принудително смазване. Лабиринтните уплътнения се използват от двете страни на лагера, за да се избегне замърсяване, причинено от разлив на масло. Бутащият прът се движи възвратно-постъпателно в два плъзгащи лагера, които се смазват с масло под налягане от хидравличната система. Ръбът на барабана е запечатан с две непропускливи уплътнения последователно, за да се гарантира, че продуктът и смазочното масло няма кръстосано замърсяване.


Приложения

Този тип центрофуга се използва добре за разделяне на суспензията с нейната

твърдият размер е над 0 mm и плътността е над 15%. Може да се използва

в химическата, леката, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост за производство на натрий

хлорид, амониев флуорид, амониев бикарбонат, натрий

сулфат. урея, кофеин, полиетилен, полистирен, оксалат. нитрат


конкурентно предимство

Хоризонталната двустепенна бутална центрофуга HR800-N се състои главно от компоненти като основа, станция за подаване на масло, композитен маслен цилиндър, барабан, корпус и електрическа контролна кутия.


СЪОБЩЕНИЕ
Сродни продукти